900 g kycklingben. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 900 g kycklingben 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar rivet skal av 1 citron Potatissallad
Vi serverade med revbensspjäll, ett gäng goda grillade korvar, variationer av senap och inlagd lök. Finriv vitlök och ingefära, blanda samman alla ingredienser och gnid in ribsen med marinaden
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrigpotatissallad på det som blev över
Smaka av med salt och peppar. Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor
Dom är billiga, enkla att tillaga och kan ätas både varma nygrillade, eller kalla dagen efter. Rimmade kycklingben är bland det absolut godaste som finns och de kan med fördel rökas om man har tillgång till en rök
Blanda med potatisen med lök, tomater och gurka. Potatissallad. Blanda potati-sarna med 1 msk olja, salt och peppar och lägg på låt med bakplåtspap-per. Grilla eller stek kotletterna i en stekpanna med smör, ca 4 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.