1 salt
och pepparPutsa fläskfilén. Salta och peppra generöst. Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Blanda ihop övriga ingredienser och tillsätt till sist potatis och rödlök. Smaka av med salt och peppar.
1 Grilla
fläskfilén runtom till den fått fin färg. Lägg utanför den direkta värmen och låt gå till innertemperatur 65°C. Låt vila i minst 10 minuter.
1 Skala
gurkan. Dela på längden och kärna ur. Skär i skivor. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor. Vispa ihop alla ingredienser till citronetten och häll över grönsakerna.
1 Skiva
upp köttet och servera tillsammans med potatissallad och krispiga citronettgrönsaker.
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten. Rör ihop allt med salt och peppar. Klä en springform med bakplåtspapper, annars kommer det att läcka ur den
Ibland har jag kyckling, ibland fläskfilé, ibland kotletter och nu fick det bli fläskytterfilé. En sådan där perfekt bjudrätt när man ändå har så mycket annat att fixa med innan gästerna kommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.