Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Mamma Scan rullar oftast mina köttbullar men jag tror banne mej att det ska bli ändring på det. Hade köttfärs upptinad som jag var tvungen att göra nåt av och köttfärssås ville ingen ha så jag tänkte att varför inte förnya sej och rulla lite egna köttbullar
Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Fotot. Theres Lundén. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Gärna lite hackad färsk dill om du vill göra smaken på denna sallad ännu ett snäpp somrigare. Den klassiska svenska potatissalladen med mängder av grädde och majonnäs har dock aldrig varit någon av mina favoriter
I raden av alla dessa variationer har vi potatissalladen. Glöm det färdigköpta skräpet du hittar i affären, det är inte ens i närheten av en riktigt potatissallad
Tvätta potatisen ordentligt och skär i sockerbitsstora bitar med skalet kvar. Koka i saltat vatten ca 8-10 minuter, häll av vattnet och låt potatisen ånga av i kastrullen
Potatissallad. En härlig potatissallad och goda Medelhavsbiffar. Potatissallad. 4 port. 500 g nötfärs, 150 g fetaost, 1 ägg, 2 rivna vitlöksklyftor, 1 msk oregano, ½ tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.