Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 900 g kycklingben 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar rivet skal av 1 citron Potatissallad: 600 g kokt kall färskpotatis 3 salladslökar 1 päron 2 dl Arla® gräddfil 1 msk riven färsk ingefära ½ tsk hackad färsk rosmarin 1 krm salt 2 krm strösocker
Smaka av med salt och peppar. Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor
Dom är billiga, enkla att tillaga och kan ätas både varma nygrillade, eller kalla dagen efter. Rimmade kycklingben är bland det absolut godaste som finns och de kan med fördel rökas om man har tillgång till en rök
Blanda med potatisen med lök, tomater och gurka. Potatissallad. Blanda potati-sarna med 1 msk olja, salt och peppar och lägg på låt med bakplåtspap-per. Grilla eller stek kotletterna i en stekpanna med smör, ca 4 minuter per sida
Servera medpotatissalladen och cremen. Ha ner dessa i en skål tillsammans med potatisen. Potatissallad. Rör ihop allt och avsluta med att strössla gökärts-blommor ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.