Grilla snabbt så de skivorna får grillyta och blir varma, krydda med salt & peppar. ca 1,3kg Högrev i bit4msk Smör, osaltatSalt & svartpeppar från kvarn3st Sötpotatisar2st Kvistar med cocktailtomater4msk BBQ såsChiliailoi
Tankarna om en fusion mellan vad som är en av Sveriges kanske mest serverade lunch, skomakarlådan och en grillad bit högrev slår mig likt en rivningskula mot en dammig betongvägg
Skiva upp köttet och servera med potatissallad och nektarinsås. Krydda köttet med salt och peppar. Grilla över glöden tills köttet fått fin färg runt om
För ett tag sedan testade jag för första gången grilladhögrev. Därefter grillade jag köttet medan jag efter hand penslade det med en röra gjord på 2 msk honung, 3 msk balsamvinäger, en pressad vitlöksklyfta, 1 tsk chiliflakes, 1 tsk dijonsenap och 1 msk tomatpuré
Anders lagar grilladhögrev under Sveriges Mästerkock säsong 2. Jag kallar det här för europeisk fusion-food, Toskansk Bistecca alla Fiorentina möter Fransk bistro med hederliga svenska råvaror (förutom det amerikanska högrevet som jag valt då det har bättre fettstruktur för att grillas än svensk biff)
Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och. Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.