Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bryt av med alla Julmatsrester och gör nånting helt annat, Ginga chicken eller kyckling med ingefära, superenkelt recept på en asiatiskt rätt och hur gott som helst
Placera kycklingbenen i botten och bryn på alla sidor tills klubborna har en gyllene färg. Lägg tillbaka kycklingen i grytan tillsammans med timjan och häll i det vita vinet
If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg ner bacon, svamp, tärnade tomater och dragon i grytan, och smaka av med salt och peppar
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Salta och peppra och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. Strö på halverade tomater och basilikablad och servera med pressad potatis och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.