Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
600 g fläskfilé 3 smala kryddigakorvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddigakorvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Jag har använt Fontanas grillade paprika - mycket söt och god. Lägg upp paprikan på en fin tallrik och servera med dressingen droppad över + några goda salladsblad, en krämig Tzatsiki och örtbrödspinnar
Till såsen serverade jag kycklingfilé som jag smaksatte med en kryddrubb och sedan grillade samt en quesadilla med fyllning av avokado som även den fick en vända på grillen
Alltså dessa korvar. Vi gjorde dem på BBQ eventet med Heinz för några veckor sedan och jag kunde knappt bärga mig att göra dem till barnen och mig själv på grillen hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.