Cajungrillad rostbiff med mojo rojo och timjansrostad potatis
Scan
Scan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förp Scan skivad Mörpack, Rostbiff, ca 1000 gCajunkrydda1 tsk Vitlökspulver1 tsk Lökpulver1 tsk Paprikapulver1 tsk Koriander1 tsk Chilipulver, gärna ancho1 tsk Svartpeppar1 tsk Farinsocker1 tsk Spiskummin, maldMojo rojo2 Schalottenlök4 Vitlöksklyftor2 Stor röd paprika1 Spansk peppar½ dl Rödvinsvinäger1 Äggula1 tsk Spiskummin1 dl OlivoljaTimjansrostad potatis1,2 kg Färsk potatis2 msk Olivolja1 kruka Timjan1. Mojo rojo: Skala lök och vitlök. Dela paprikan. Rosta paprika, chili, lök och vitlök i 200° ugn tills de är mjuka, ca 15 min.
  • 2. Låt svalna och mixa sedan allt i en mixer med äggula och vinäger och kummin. Tillsätt oljan droppvis under mixning och smaka av med salt.
  • 3. Rostad potatis: Blanda potatisen med olja, salt, peppar och torkad timjan. Rosta mjuka i ugnen på 200° ca 20 min. Tillsätt färsk hackad timjan efter 10 min.
  • 4. Salta köttet. Blanda alla kryddorna till cajunblandningen och gnid in i köttet med. Grilla på medelhög värme i ca 4 minuter. Vänd då och då.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.