En skomakarlåda skall enligt recept innehålla ryggbiff och serveras medpotatismos, stekt sidfläsk och aromsmör ochden rätt som jag idag bjuder på är alltså en förkokt högrevsbitäven kallad Texas biff som sedan grillas och serveras med de klassiska tillbehören
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillat med det lite söta som bryter av
Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både enoch två gånger över hur svårt det var att mala
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås ochen fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Den här gångengrillade jag ochMannen pepparbiff till och det blev hur gott som helst. grillad pepparbiff som i helgen, eller till färsbiffen, kotletten osv
Först ut ur recepthögen drar vi den marinerade ochgrilladepotatisen. Om du väljer att tilllaga dom i ugn så lägger du dom på grillgallret, enochen, med braspanna under så oljan inte droppar ner på ugnsbotten
Servera medvattenmelon- ochfetaostsalladenochgrilladepotatishalvor (helt frivilligt). -) Grilladoch kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.