Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
600 g fläskfilé 3 smala kryddigakorvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddigakorvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev det grillade kyckling- och grönsaksspettmed en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Jag har använt Fontanas grillade paprika - mycket söt och god. Lägg upp paprikan på en fin tallrik och servera med dressingen droppad över + några goda salladsblad, en krämig Tzatsiki och örtbrödspinnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.