12 msk
kaprisSå här gör du Pressa en limefrukt och blanda saften med olivoljan. Finhacka kapris och en chili. Blanda allt i en skål och krydda med salt och peppar. Mixa äggulor (rumsvarma), dijonsenap, vitvinsvinäger i en matberedare. Tillsätt rapsolja i en tunn stråle. Majonnäsen ska bli tjock. Blanda i hackad kapris. Krydda med vitpeppar och förvara i kylen till servering. Grilla tonfisken utan kryddor på het grill, någon eller några minuter på varje sida. Viktigt att fisken är rosa i mitten! Skär upp den varma tonfisken i 2 cm-skivor. Lägg den på ett uppvärmt stort fat. Skeda kapris & lime-såsen över tonfisken. Servera med sallad och färskpotatis och kapris-majonnäs. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 69
När tonfisken är klar skär den i skivor och servera med den goda aioli majonäsen. I går var vi på fisk marknaden här i Portugal och köpte färsk tonfisk i en hel bit
För tonfisk räcker det med kortare tid, då den gärna ska vara rosa i mitten). Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar
Servera den grillade rödingen medgrillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.