4 skivor
tonfisk à 120 g (finns fryst, ca 140 g st)
1
mango
1 stor
avokado
pressad lime
2
tomater
1 liten
gul lök eller 2 knipplökar
2 msk
vit balsamvinäger
4 msk
olivolja
ev. en gnutta chili
1 knippe
färsk koriander eller mynta
salt och peppar
4 skivor
tonfisk à 120 g (finns fryst, ca 140 g st) 1 mango 1 stor avokado pressad lime 2 tomater 1 liten gul lök eller 2 knipplökar 2 msk vit balsamvinäger 4 msk olivolja ev. en gnutta chili 1 knippe färsk koriander eller mynta salt och peppar
Grillade två laxsidor på grillen, täckta med en massa dill och chiliflakes. Jag behöll skinnet kvar på laxen, och använde ett löst ugnsgaller som jag lade laxen på, med skinnet nedåt
Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker. Tonfisk. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfiskenmed olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Låt tonfisken tina långsamt i kylskåp. Koka glasnudlarna efter anvisning på förpackningen och spola dem med kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.