Vi serverade med revbensspjäll, ett gäng goda grillade korvar, variationer av senap och inlagd lök. Finriv vitlök och ingefära, blanda samman alla ingredienser och gnid in ribsen med marinaden
Potatissallad. Skär upp fisken i mindre bitar och servera till potatissalladen. Värm makrillfiléerna på en tallrik i mikron i ca 1 minut. 2 st makrillfilé
4 ca 600 g makrillfiléer (frysta eller färska) 1/2 burk pesto (à 185 g) salt och peppar 1 citron i klyftor till servering Potatissallad 1 knippe sparris 800 g delikatess- eller färskpotatis 1 citron 1 dl vatten 1 höns- eller grönsaksbuljongtärning 2 msk olivolja 2 krm salt 1 krm peppar 80 g parmesanost (80 g motsvarar ca 1 1/2 dl riven) 1 påse ruccolablad (à ca 70 g) Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Här serverar jag potatisalladen medhelgrillad nötytterfile. Den här potatissalladen är perfekt till en grillad köttbit eftersom en stor del av ingredienserna tillagas på grillen
Smaka av med salt och peppar. Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor
Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin. Tillagar man bitarna hela med termometer och låter köttet vila ordentligt efteråt så blir det riktigt saftigt och gott
Jag serverade mina grillade grönsaker med hummus. Pensla alla grönsaker med marinaden. Inlägget Marineradegrillade grönsaker dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Först ut ur recepthögen drar vi den marinerade och grillade potatisen. Om du väljer att tilllaga dom i ugn så lägger du dom på grillgallret, en och en, med braspanna under så oljan inte droppar ner på ugnsbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.