Blanda med potatisen, som absolut inte får vara varm, möjligen ljummen. Min man och jag var enhälliga i beslutet att det som skulle passa bäst till var en krämig potatissallad
Lägg upp potatissalladen på ett fat och garnera med fläsk och örter. Gör potatissalladen under tiden. Krydda köttet rikligt runt om med kryddorna, salt och nymald svartpeppar
Alldeles ljummen ska man äta den. Senast igår fanns det med två nyröktamakrillar på vår lilla buffé. Rensa fisken och salta den ordentligt med grovsalt
Färskpotatis gifter sig med Västerbottensost. Smaksätt med flingsalt och peppar från kvarn. Strö över kapris och getost Jag dekorerade med några salladsblad
Jättegod potatissallad som jag tyckte var riktigt god fast det var med ruccola. Men denna gång gav ruccolan en smak som verkligen passade ihop med övriga ingredienser så det är ett måste i denna sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.