Ingredienser Portioner: 4 4 portionsbitar laxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Servera med grillade grönsaker och aioli. Lägg laxbitarnai en plastpåse och häll över marinaden. Viblir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år
Lägg den på grillen med skinnsidan nedåt (vi valde att grilla på folie, men det är intenödvändigt). Igårgrilladevi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze
Grillen går för fullt och igår kväll grillade jag en stor laxbit på grillen med indirektgrillning. Jag började med att gridainlaxen med olivolja, rev över litecitronskal, pressade ut citronsaft över den, strösslade över lite hackad dill, salt och peppar
Lägg ifolie och håll varmt. Lax är aldrig fel. Lägg den varma laxen ovanpå. Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanliglördagseftermiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.