IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Mitt bästa grilltillbehör är grilladeQuesadillas med philadelphia och sambal oelek. Jag kör oftast dessa i ugnen, året om egentligen, men på grillen går också bra, men då gör jag som små foliebåtar att ställa dem i så att de interinner ner igrillen
Igår var det Fars dag och jag åkte hem tillmina föräldrar och firade pappa med litetrisslotter. Mamma tillaga en god middag bestående av färsk lax och rökt lax
Att server med en rökig BBQ sås skapar den rätta sommar-grill känslan. Att rimmafisken före man grillar den är både gott och praktiskt eftersom fiskenblirlite fastare ikonsistensen
För några dagar sedan gjorde jag en krämig kall sås som jag åt tillkyckling. Denna lillagoding från DalsspiraMejeri är enligtmig mycket godare än vanlig fetaost
Om man vill kan man servera en kall såstill, om man inte bara vill ha smöret som ”sås”. Det har ju inteblivit så mycket matlagning dom senaste dagarna men innan bestämde vi oss för att grillalitetorskrygg på grillen och det blev lika gott som vanligt
Jag fickutmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igångdirekt, resultatet vart två tillbehör en krämigsås och krispigachips som serverades till en läckert grillad lax
Jag lät sedan köttet vilaifolie medan jag tog fram övrigaingredienser på bordet. Först la jag filéernai en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Rensa och skör köttet från kycklingenistrimlor. Koka pastan enligtanvisning på förpackningen. Skölj pastan i kallt vatten och låt sedan rinna av ordentligti en sil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.