Grillad isbergssallad med sidfläsk, vax- och brytbönor med ört- och dijondressing, frästa bondbönor med rödlök och vitlök, sallad på mangold och tomat och älgentrecote

Ingredienser

  • 200 g rökt sidfläsk
  • 8 skivor
  • 50 g valnötter
  • 1 isbergssalladhuvud
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • Ädelostdressing
  • 50 g gorgonzola
  • 1,5 dl crème fraiche
  • 1 matsked vinäger
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk honung
  • Salt och peppar
  • 800 g vax
  • färska eller frysta
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka persilja
  • ¾ dl olivolja
  • ¾ dl citronjuice
  • 1 msk honung
  • 1 tsk salt
  • 3 msk dijonsenap
  • 1/2 hackad rödlök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • Smör
  • Salt och peppar
  • Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.