4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Entrecôte1 tjock skiva entrecôte på ben [ca 1,5 kg] 0,5 dl lönnsirap 0,5 citron, juice från salt malen svartpeppar. sallad1 litet huvud isbergssallad 4-5 cm färsk pepparrot, skalad 1 limefrukt olivolja svartpeppar, ur kvarn
Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa med salladen. Skär melonen i ganska stora bitar och grilla den på stekpanna eller grill
Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklöken och blanda den med salladsskotten
Trä på fyra bitar per spett och pensla dem med marinaden. Grillade kycklingspett. Låt fröna svalna och blanda sedan med skivad rödlök, sköljda kikärtor ochmachésallad
Lägg upp på hushållspapper för att rinna av. Grillad paprika - kolla burken. Lägg salladen i en skål, strimla mozzarella, paprika och basilika och strö över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.