Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginenochzucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Pensla med vitlökssmör och servera direkt med den grillade osten, grönsaker och tzatziki. Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda medhalloumi
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Igår blev det pankopanerad zucchini stekt i olivolja tillsammans medhalloumi bl a. *Halloumin stekte jag bara en gång och det efter att den doppats i äggsmet och pankoströ
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. skär runt det gröna fästet och gör sedan fyra jämnt fördelade skåror längs med hela
Grilla hallouminoch servera med ungsgrönsakerna och getostkrämen. Halloumi går relativt fort att grilla så förbered tillbehören innan och när grönsakerna har sina sista minutrar i ugnen kan är det tid att lägga osten på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.