Ett stort knippe sparris (grillades med olivolja med vitlökssmak). Vi åkte till ICA Maxi i Nacka och spenderade alldeles för mycket pengar på mat men vi fick valuta för det vi köpte och det blir lite godis över till vår ena dotter och svärson imorgon
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Servera med grilladsparrisoch parmesanost. En rätt som passar både till vardag och fest. Hos oss blir det ibland lite festligare en vardagskväll och sedan enklare till helgen
salt, peppar och olivolja. salt och olivolja. 1 citron, skal och saft. 600 g putsad flankstek salt, peppar och olivolja. 400 g färskpotatis, tvättad 4 gula lökar, delade 1 knippe persilja 1 citron, skal och saft salt och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.