Ångad grön sparrismedpata negra och olivvinägrettPortioner. Lägg upp skinkan på tallrikarna, garnera med lite sallad och blommor och avsluta medsparrisen, servera
Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag. Salta och vitpeppra laxbitarna på båda sidor och låt dra en stund
Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör
Jag tycker att det är ganska svårt att grilla fisk, så använd gärna ett grillhalster när ni grillar, så slipper ni att fisken går sönder och trillar ner i glöden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.