Här har den serverats medgrilladsparrisoch ett gott kryddsmör. En enkel fräsch sommarmiddag som kan varieras med andra grillade grönsaker såsom zucchini, aubergine, tomater
Häll i lite olivolja i taget och kör med stavmixer till en jämn kräm, salta och peppra. Skala vitlöksklyftorna och lägg dem i en skål eller kanna, tillsätt ricotta, basilika och citronskal
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll
Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till. Ansa sparrisen. Ansa sparrisen. 20 gröna sparrisar. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan. Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till 4 personer. 20 gröna sparrisar. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader 3. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.