Fisk

Fisk

  • 23 Recept
Lax i krämig sås med hummersmak

Lax i krämig sås med hummersmak

600 g laxfilé. 11 dl vatten. 13 msk hummerfond. 11 dl crème fraîche. 12. 5 dl mellangrädde. 12 tsk fransk senap
Laxpasta med krämig spenat

Laxpasta med krämig spenat

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 280 gram tagliatelle 400 gram laxfilé(er) 0,25 st purjolök 1 st Citron 2,5 dl grädde 80 gram babyspenat 1 dl parmesanost, riven 1 msk olivolja 0,75 tsk flingsalt 1 krm svartpeppar , nymald Köp receptet