Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans medrisoch broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Det blev kyckling i kokos och jordnötssås medris. Servera medris eller nudlar. Saftig kycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
Ta ut riset från kylen och låt det bli rumstempererat medan du förbereder resten av ingredienserna. Rör runt äggen några sekunder (lite som äggröra) blanda sedan in risetmed äggen
Och nu senast medris, och det funkar kanon. Det sista är bara att tajma medriset eller pastan. Kycklingen som i sig inte smakar så mycket (och lätt kan bli torr) blir jättesaftig och det salta höljet med halloumi lyfter den till smakskyarna
Smaka av med salt och vitpeppar. Strimla kycklingfiléenoch lägg i ugnsform. Salta och peppra. Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå
4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 förp minimajs (à 425 g) 150 ml teriyakisås 65 g babyspenat Att ha hemma 1 tsk olja 1 1/2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.