Strimla kycklingfiléenoch lägg i ugnsform. Salta och peppra. Strimla skinkan och lägg ovanpå. Koka upp creme fraiche, färskost, grädde, senap och paprika
Ta fram tre kycklingfiléer. Låt stå och svälla en stund. Garnera med dill och citron. Bred ett tunt lager senap på varje lägg sedan en skiva god ost på (vi körde Emmentaler) och en skiva rökt skinka
Lägg ett lager sås i botten på en gratängformoch sedan lasagneplatta/plattor. Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingenoch sedan Emmenthaler ostskivor
Denna saftiga kycklingfilé serverades ikväll med potatisgratängoch blandad sallad. Tänk att vanlig påläggsskinka och prästost kan ge så mycket smak inuti ett kycklingbröst
Tricket för en riktigt god cordonbleu är att banka ut köttet tunt. Ost och skinkfyllt schnitzel. Annars riskerar man att stå med en bit kött som är högre än den är bred efter man har fyllt, vikt, panerat och stekt det (jepp, jag har testat
Ta fram en ugnsäker form, lägg i kyckling bitarna, skär kasslern i tärning bitar och lägg i formen, haka sedan tomaterna och paprikan i lika stora bitar och lägg i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.