Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkaka medsmakavcitron, kokos och blåbär
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Fyllning & garnering. Vispa resten av grädden och täck tårtan med det. Tårtan är spacklad med grädde och för att chokladglasyren inte skulle smälta grädden när jag skulle dekorera så var jag noga med att den var helt kall innan jag hällde på
Krämig kantarellsoppa med frisk smakavcitron. Mixa soppan slät med en mixer. När vi fick besök i helgen lagade jag den här och den fick toppbetyg av allihop
Jag gav mig på att försöka spritsa blommor med smörkräm vilket jag tyckte gick rätt bra. Jag spacklade tårtan med swiss maräng smörkräm som jag rivit ner citron skal i
Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido. Vilken skillnad det blir att baka med färska blåbär, istället för frysta
Det här är en lite friskare biskvi medsmakavcitron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Och det blev lite vit ischoklad medsmakavcitron. Förut nåt år hittade jag vit choklad medcitronsmak o då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag medcitronarom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.