Marängtårtan med vaniljsmörkräm och jordgubbar är också det mest nedladdade bakverk jag har här inne och har genererat en hel del genomströmning i receptsökningar, vilket jag så klart är glad för
Vänd sedan upp bottnarna på var sitt nytt bakplåtspapper och låt svalna. 13 tsk bakpulver. florsockerSätt ugnen på 175 grader varmluft och klä två långpannor (40 × 30 cm) med bakplåtspapper
Här är mitt bidrag till årets tårtfrossa på Bulleri. Receptet är från ica, men jag har bytt ut digestivebotten mot chocolate chip cookiesbotten och lag till mer dajm i grädden
Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper. Låt längderna svalna på ett galler under bakduk. 1cirka 14 dl vetemjöl + lite extra till utbakning. Sätt på plastfolie eller lägg på en bakduk och låt degen jäsa i 30 minuter. 1Vänd upp degen på lätt mjölat bakbord, dela upp degen i tre bitar och forma varje bit till en rund bulle. Lägg på en bakduk och jäs i ytterligare 30 minuter
Grovt rågmjöl förknippar jag med surdegsbröd och inte alls med små söta bakverk. Orginalreceptet är från Sju sorters kakor men jag ändrade lite, lite och hade i en släng råsocker samt bakade ut dem i en annan form än vad som var beskrivet