Smörj en ugnsfast form/mugg med kokosolja och häll i smeten. Tillsätt blåbären sist. En mättande, saftig och god frukostkaka där den lena vaniljsmaken ackompanjerades av söta bär och den ständiga favoriten, kokos
Slängde ihop ett litet gäng goa muffins idag, medsmakav kokos, kanel och så lite russin. Klicka ut i små formar och garnera med russin eller annat om du vill
Dock visade det sig att endast den obakade smeten tog smakav kaffet, och inte de färdiggräddade kakorna - de smakade enbart kola, choklad ochvanilj, vilket också är gott, men hemskans sött då jag haft i ganska mycket krokant
Bär, hallon, jordgubbar, blåbär. När jag satt och tittade på Gordon Ramsay "köksskola" (ett program han har) så gjorde han en efterrätt med smördeg, grädde och bär
Frukostmuffins är perfekta så tillvida att du kan blanda i det mesta i dem. Det här blev en synnerligen god kombination som fick smaklökarna att jubla och magen att bli mätt och nöjd ända fram till lunch
Det var gott, men nästa gång så kommer jag nog bara ta vanlig grädde med lite vanilj. Denna gång testade jag marängsmörkräm, som är en varmvispad maräng som man avslutarmed rumsvarmt smör och någon smaksättning
Men denna dag blev jag sugen på att baka cookies med kanel & vanilj istället. Jag älskar egentligen kanel men oftast bakar jag ändå kakor med kakao för att jag brukar vara mest sugen på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.