Vispa ihop äggen och rör i resten av ingredienserna till fyllningen. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 30 – 35 min. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket. Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mitten av ugnen tills kakan nästan är torr
Lägg en rad med Dumle på varje längd och vik upp kanterna så de möts på toppen. Sätt ugnen på 175 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Save Dumlesnittar (ca 30 st)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.