Gräddig svartkål med citronkyckling
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl rapsolja
  • 2 msk soja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk honung
  • 1 st citron
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 msk balsamvinäger
  • 400 g svartkål
  • 1 st rödlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl buljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl västerbottensost
  • salt och peppar
  • 1 dl solrosfrön

Beskrivning

Kommentarer

  • miaw-1

     - 

    Magiskt god! Härliga samspelta smaker, med små twister som gör att jag mer än gärna äter det igen ?

Logga in eller Registrera för att kommentera.