Här är recept på Glutenfria frallor. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Godaglutenfria och mjölkfria syltgrottor. En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Jag kan verkligen rekommendera boken ”Baka Glutenfritt” av Karin Moberg och Oscar Målevik. Från den testade jag idag att baka en sockerkaka, som blev riktigt god
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
De här baguetterna är verkligen goda och ovanligt bra för att vara glutenfria. Receptet kommer från Hemmets Journal och jag har tagit mig friheten att vidarepublicera det här utmärkta receptet
Jag testade detta recept idag och för att göra receptet glutenfritt använde jag mandelmjöl istället för vetemjöl och det blev så gott att så här kommer jag göra äppelpaj i fortsättningen
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
De här väldigt goda blåbärsmuffinsarna/cupcakes gjorde jag för några veckor sedan. Kändes fluffig och inte torr – vilket vete- och glutenfria mjuka muffins kan göra
Tycker att just sockerkaka kunnat vara en utmaning med glutenfria mjölsorter men att det med Mix per Dolci (köper på Senza Gluten i Stockholm) så går det bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.