i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. e. k. l. g. o. c. h. t. f. r. å. u. d. ä. a. b. j. s. v. p. H. m. ö. G. 4. 5. 2. 1. K. S. /. B. ,. D. 3
Fräs löken (purjo samt vitlök) mjuk tillsammansmedchampinjoner. Smaka av med salt & Peppar. Tillsättlövbiff, grädde, creme fraiche, vin, senap och soja
Gnocchi är ett alternativtill pastan hos oss då potatiseninte är en favorit. Stek sedan de skivadechampinjonernamed den rivnavitlökeni smör tills de fått fin färg, lägg även dem medkycklingen
4 port färsk pasta eller gnocchi. 2 vitlöksklyftor, tunt skivade, hackade eller pressade. 4 msk olivolja. 2 dl vispgrädde. 2 msk hackad bladpersilja. 1 dl riven parmesan. 12 skivorparmaskinka eller annan god lufttorkad skinka
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng medgnocchii tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
Skölj eller borsta av champinjonerna så det inte är någon jord på dem. Tapas är något som man kan äta och varierai mängder och passar alldeles perfekt om du äter LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.