½ dl vispgrädde. 600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. 30 g torkad karljohansvamp
Rör ner grädde (eller creme fraiche) och tomater. Smaksätt med soya, färska örter, salt och peppar. Blanda samman med nykokt pasta eller servera sida vid sida
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Blanda ris, svamp- och lökröra, grädde, ost och kryddor, och blanda om väl. Vill du göra rätten helt vegan hoppar du över osten och använder någon alternativgrädde av havre, soja eller ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.