Igår var mammas och Angelicas sista dag här i Göteborg innan de idag satte sig på tåget hem igen, så därför myste vi till det lite extra igår kväll med äppelpaj ochhemmagjord, kallrörd vaniljsås
Jag tänker utgå från det fina recept på glutenfri dumpling-deg som vi tog fram redan till boken boken Laga glutenfritt – pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker och delar det redan nu
Självklart kan du fylla det här pajskalet med vad du vill, vilket innebär att du kan använda nästan vilka grönsaks-, kött-, fågel- och ostrester som helst i fyllningen
Friterade vaxbönor har blivit lite av en snackis inom LCHF-världen på senaste och det sägs att det ska vara väldigt likt pommes frites i både smak, konsistens och utseende
För mig liknar det inget annat än en ugnspannkaka, med skillnaden att den puffar upp sig något alldeles underbart i ugnen - och sjunker ihop som en pannkaka, bokstavligen, direkt när den tas ut från värmen
•Finhacka vitlöken och gör en vitlökspuré. KYCKLINGEN. •Tillsätt matlagningsgrädde och lite vatten. •Marinera den tinade kycklingen i vitlökspuré, kryddblandningen (salt o peppar,curry, spiskummin) samt sojan
Hennes recpet verkade enkelt och smidigt och jag har aldrig gjort pajskal med kesella tidigare. Då blev pajskalet inte så bra, det kändes som att det blev som små torra kulor i skalet, helskumt
Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.