Glutenfri restpaj med kyckling, champinjoner och brysselkål
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl ljust bovetemjöl
  • 1 dl bovetegryn/flingor
  • 1 msk husk
  • 100 g smör - laktosfritt, vanligt
  • 1 stort ägg
  • 1 - 2 msk iskallt vatten
  • 200 g rensat grillat kycklingkött
  • 150 g ansade champinjoner
  • 3 vitlöksklyftor 1½ msk olivolja
  • 3 stora ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl smetana
  • 1 msk kryddmix BBQ citronmix från Zmaka
  • Mixa ihop smeten och häll försiktigt över pajen.
  • Fortsätt grädda i samma ugnsvärme, 200 grader, 35 - 40 minuter, eller tills äggstanningen stelnat i mitten och pajen fått fin färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.