Glutenfria Dumplings – 2 fyllningar vegan och kyckling
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 32 st
  • Glutenfri dumplingsdeg
  • 100 g tapiokastärkelse
  • 100 g hirsmjöl
  • 125 g rismjöl, plus extra till utbaket
  • 12 g xanthangummi
  • 2,75 dl hett vatten
  • 2-4 msk kallt vatten
  • 1 dl tamarisås
  • 1/2 dl risvinäger
  • 1 msk agave
  • 1 tsk finhackad röd chili
  • 2 msk sesamolja
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 3 msk färsk riven ingefära
  • 1 röd chili, urkärnad och finhackad (valfritt eller minska mängden med hälften)
  • 300 g rivna eller mycket fint strimlade grönsaker: purjolök, vitkål, salladslök, morötter (undvik vattniga grönsaker som gurka, tomat eller paprika)
  • 100 g solrosfrön, kör i matberedare till grovt mjöl som konsistens av mandelmjöl
  • 4 msk olja
  • 2 msk sesamolja
  • 2 msk risvinäger
  • 2 msk tamarisoja
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 msk tapiokastärkelse
  • 2 kycklingfiléer delade i bitar
  • 0,75 dl hackad purjolök
  • 2 msk sesamolja
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1,5 msk tamarisoja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.