Äntligen har jag fått ihop en pajdeg utan gluten som smakar bra och som håller ihop. Smält smöret och blanda det snabbt med havregryn, majsmjöl och salt
Glutenfri ost & skinkpaj med soltorkade tomater och paprika på bovete. Glutenfritt,. Det här bovetepajskalet blev riktigt gott och givetvis är det just en sån måltid - så jag gör mitt bästa för att försöka komma ihåg hur det var
Glutenfrittpajskal. Vi vill inte på långa vägar ta åt oss äran att ha kommit på receptet själva utan pajfyllningen har vi hämtat hos Sandra ochpajskalet är signerat paret Mårtensson
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Tryck eller kavla ut pajdegen i en väl smord vid pajform. Skala, kärna ur och klyfta äpplena och fördela dem i ett fint mönster i det förgräddade pajskalet
Det här pajskalet är också glutenfrittoch proteinrikt. glutenfrittpajskal,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.