Glutenfritt frukt- och valnötsbröd 1 st
Glutenfritt liv
Glutenfritt liv
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g jäst för söta degar
  • 50 g margarin (eller 0,5 dl rapsolja om du föredrar olja)
  • 4 dl vätska (jag använde hälften vatten och hälften laktosfri mjölk)
  • 0,5 tsk salt
  • 7 st torkade aprikoser, finhackade, vilket blir cirka 1 dl i hackat tillstånd
  • 1 dl russin
  • 1 dl valnötshalvor, som sedan hackas i den storlek du vill. Jag hackar relativt smått så brödet lättare ska hålla ihop när man skär skivor.
  • 1 dl solroskärnor
  • 0,5 dl hela linfrön
  • 1 pkt Semper finmix

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.