Bönor gör det glutenfria brödet saftigt. Nyttigt glutenfritt bröd mednötter, frön, fruktoch bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna med brödsirapen. Täck eventuellt brödet på slutet med folie om det blir för mörkt
Ta isär försiktigt och slå in i folie eller lägg i en burk med bakplåtspapper mellan. Ett tips är att trycka ut degen med ett till bakplåtspapper över smeten så fastnar den inte i händerna
Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna med brödsirapen. Väg upp mjölerna i en bunke och blanda i nötterna, kärnorna, torkade aprikoser och tranbär
Bred chokladen på kexen och toppa mednötterochfrukt. Hacka nötternaochfrukten. Bryt chokladen i bitar och smält den i en skål i ett vattenbad eller försiktigt i mikrovågugnen
En påse smågodis eller en påse mednötterochtorkadfrukt. Nötternaochfrukten innehåller mer fett och av en betydligt bättre kvalitet med hög andel omättat och fleromättat fett
Klä en avlång form med smörpapper och häll över lite kokosflingor. Blanda ner nötterochtorkadfrukt. Bryt chokladen i mindre bitar och blanda ner i grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.