Efter att ha provat flera olika recept på våfflor har jag nu experimenterat fram mitt favoritrecept. Perfekt frasiga våfflor som smakar precis som våfflor ska smaka
Vi åt våfflornamed vispad grädde (Alpro Airy & Creamy) och en varm röra på hallon och blåbär. Ett tips vid gräddningen är att pensla våffeljärnet med lite olja, då blir ytan lite extra gyllenbrun och frasig
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Prova till exempel att ha bönorna till en blandad sallad med lite fetaost och kanske ett par kokta. De här supersmaskiga marinerade bönorna är enkla att göra och passar till det mesta
Jag försöker ju smyga in med lite mer glutenfritt i barnens kost och idag lyckades jag rätt bra tror jag, jag gjorde nämligen våfflornamed bovetemjöl och dom gillade det
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- och parmesandressade stora vitabönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
Om du älskar mat med hetta så lägg i en chilipeppar. Skölj bönorna i vatten. Servera varm eller kan vara så speciellt gott om du äter den kall med ett stycke kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.