Glutenfriavåfflor – godare än originalet. Jag gillar knapriga våfflor med mycket smak och det tycker jag att mitt recept på naturligt glutenfriavåfflor levererar
Gör så härSätt ugnen på 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ca 30 x 40cm. Blanda alla frön och kärnor tillsammans med majsmjöl och salt i en bunke
Och som glutenintolerant gör jag som så ofta en egen variant av ett annat recept – här är pajdegen min egen medans fyllningen är från Mandelmanns recpet
Jag har ett skafferi med många olika mjölsorter för att kunna experimentera med glutenfriarecept och det är precis vad jag gjort de sista veckorna till barnens stora glädje eftersom det inneburit att jag gjort pannkakor flera dagar i veckan och de har ätit dom till frukost
Efter att ha provat flera olika recept på våfflor har jag nu experimenterat fram mitt favoritrecept. Perfekt frasiga våfflor som smakar precis som våfflor ska smaka
Först ut är detta glutenfria bröd. Receptet fick jag av min ex-kollega Andrea. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.