1. Blanda de torra ingredienserna. 2. Tillsätt ungefär hälften av mjölken och rör till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, samt ägg och olja och vispa ihop tills allt är utblandat
Ikväll har jag för första gången gjort glutenfria våfflor. Den store sonen blev väldigt nöjd över att kunna njuta av våfflor även i fortsättningen, trots att han fått gluten
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 2 dl ljummet vatten med jästen och fiberhusk. Tillsätt oljan och saltet och blanda runt så allt löser sig någorlunda med varandra
Jag försöker ju smyga in med lite mer glutenfritt i barnens kost och idag lyckades jag rätt bra tror jag, jag gjorde nämligen våfflorna med bovetemjöl och dom gillade det
Här är recept på Glutenfria frallor. Bästa betyget från dottern. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Jag gjorde ett glutenfritt hamburgerbröd på (glutenfria) havregryn och hasselnötsmjöl som jag kryddade med brödkryddor och gurkmeja (delvis för färgens skull, men det gav även mycket god smak)
"Godaste glutenfria kladdkakan NÅGONSIN. 3 Sofies Glutenfria Kladdkaka50 gram smör1,5 dl socker1 ägg½ tsk vaniljsocker3 msk Valrhona kakao1 dl mandelmjöl ½ nypa saltSätt ugnen på 225 grader. "Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.