Till alla äppelkakefantaster där ute är mitt tips att testa på denna hälsosamma äppelkaka. Riktigt god är den med sin milda mazarinsmak (bittermandelarom)
Den glutenfriatårtbotten blir väldigt porös och smulig. Dessutom går det alldeles utmärkt att utesluta vetemjölet och baka på enbart potatismjöl om man vill baka glutenfritt
Botten på " tre lika delar". Jag tar fram tre lika stora glas. Jag använde 8 mindre ägg i det ena glaset, mätte upp lika mycket socker i det andra glaset (Lika högt som äggen ) och
1 st tårtbotten. 3/4 dl mjölk (vatten eller annan vätska går bra – Färskpressad citronjuice är så gott. 1 st tårtbotten. 3/4 dl mjölk (vatten eller annan vätska går bra – Färskpressad citronjuice är så gott
En luftig och hög tårtbotten, helt perfekt. Chokladtårtbotten (anslag). Och det är mååååånga som lovordar "3 lika"-konceptet för tårtbotten (anslag) - och nu förstår jag varför
Ett gott, saftigt och lättbakat naturligt glutenfritt vardagsbröd. Jag använde hälften rårismjöl/hälften durramjöl för en extra ljus färg och neutral smak
Tårtbotten,. Tårtbotten "lika delar". Tårtbottnar kan man ju såklart göra på väldigt många olika sätt. Det recept jag tycker funkar bäst är "lika delar"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.