Botten på " trelika delar". Jag tar fram trelika stora glas. Jag använde 8 mindre ägg i det ena glaset, mätte upp lika mycket socker i det andra glaset (Lika högt som äggen ) och. I de tredje glaset mätte jag upp lika delar mjöl, potatismjöl, kakao, plus 2 tsk bakpulver
Låt kallna och skär i tre delar. Tårtbotten. Lika delar. Det skall nå upp lika högt i glaset som äggen. Jag använde en ca 26cm springform till detta recept, vilket resulterade i en hög tårtbotten. Häll 6 eller 7 ägg i ett glas, ställ två lika stora glas bredvid
Fyll det tredje glaset med potatismjöl + mjöl. Har ni hört talas om tårtbotten på "lika delar". Det här receptet på tårtbotten är utan tvekan det bästa jag har testat och jag gör det så fort jag ska baka en tårta
Mät sedan upp lika mycket socker i det andra glaset. Vilket är ert favoritrecept på tårtbotten. Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, du behöver ägg, socker, mjöl och bakpulver
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”lika delar”. Det är också det bästa sättet för att på ett enkelt sätt anpassa storleken på tårtbotten till så många bitar man vill ha
Det här är ett kanonrecept på en luftig tårtbotten. Ta trelika stora glas och ställ bredvid varandra. I tredje glaset ska både vetemjöl och potatismjöl samsas
Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Börja med att plocka fram 3 st lika stora glas. Sen häller du socker i exakt samma höjd som äggen i nästa glas och lika mycket mjöl+potatismjöl (2 delar mjöl och en del potatismjöl) i det sista glaset
Blir ju mycket smidigare att dela tårta i trelika dela med en tårtsåg än att skära själv. Har sett receptet "lika delar" på nästan alla bakbloggar som jag följer så det ville jag testa
Tårtbotten, eller anslag som det också heter, kan göras i väldigt många olika smaker och utföranden. Ett sorts anslag görs enligt principen "lika delar" och trots att det känns väldigt enkelt så blir resultatet riktigt bra
Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Börja med att plocka fram 3 st lika stora glas. Sen häller du socker i exakt samma höjd som äggen i nästa glas och lika mycket mjöl+potatismjöl (2 delar mjöl och en del potatismjöl) i det sista glaset
Botten på " trelika delar" metoden. Den enda skillnaden har varit att jag har använt mig av olika mängd ägg och bakpulver då jag har gjort dem i olika storlekar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.