Jag använder oftast det här receptet på tårtbotten och det fungerar jättebra. TÅRTBOTTEN - TRELIKA. * Om ägg och socker vispas länge kan man minska bakpulvret med en tredjedel eller till och med hälften
Den senaste tiden har jag varit så trött på den traditionella tårtbotten enligt "trelika" receptet. Jag har varit sugen på något nytt men inte velat gå allt för långt från "trelika" principen som alltid ger höga och fina bottnar
Mät sedan upp lika mycket socker i det andra glaset. Vilket är ert favoritrecept på tårtbotten. Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, du behöver ägg, socker, mjöl och bakpulver
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”lika delar”. Det är också det bästa sättet för att på ett enkelt sätt anpassa storleken på tårtbotten till så många bitar man vill ha
Det här är ett kanonrecept på en luftig tårtbotten. Ta trelika stora glas och ställ bredvid varandra. I tredje glaset ska både vetemjöl och potatismjöl samsas
(vill man ha chokladbotten byter man ut potatismjölet mot kakao). Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med
Har sett receptet "lika delar" på nästan alla bakbloggar som jag följer så det ville jag testa. Blir ju mycket smidigare att dela tårta i trelika dela med en tårtsåg än att skära själv
(vill man ha chokladbotten byter man ut potatismjölet mot kakao). Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med
Botten på " trelika delar" metoden. Jag tar fram trelika stora glas. Den enda skillnaden har varit att jag har använt mig av olika mängd ägg och bakpulver då jag har gjort dem i olika storlekar
Förr gjorde jag alltid lika delar bottnar i en form och frös in dem innan jag skulle dela och ibland blev det "håll" i mitten, bottnarna smulade något förfärligt och fick nästan aldrig lika tjocka bottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.