Jag använder oftast det här receptet på tårtbotten och det fungerar jättebra. TÅRTBOTTEN - TRELIKA. * Om ägg och socker vispas länge kan man minska bakpulvret med en tredjedel eller till och med hälften
Låt kallna och skär i tredelar. Tårtbotten. Likadelar. Det skall nå upp lika högt i glaset som äggen. Jag använde en ca 26cm springform till detta recept, vilket resulterade i en hög tårtbotten. Häll 6 eller 7 ägg i ett glas, ställ två lika stora glas bredvid
Fyll det tredje glaset med potatismjöl + mjöl. Har ni hört talas om tårtbotten på "likadelar". Det här receptet på tårtbotten är utan tvekan det bästa jag har testat och jag gör det så fort jag ska baka en tårta
Mät sedan upp lika mycket socker i det andra glaset. Vilket är ert favoritrecept på tårtbotten. Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, du behöver ägg, socker, mjöl och bakpulver
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”likadelar”. Det är också det bästa sättet för att på ett enkelt sätt anpassa storleken på tårtbotten till så många bitar man vill ha
Det här är ett kanonrecept på en luftig tårtbotten. Ta trelika stora glas och ställ bredvid varandra. I tredje glaset ska både vetemjöl och potatismjöl samsas
Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Börja med att plocka fram 3 st lika stora glas. Sen häller du socker i exakt samma höjd som äggen i nästa glas och lika mycket mjöl+potatismjöl (2 delar mjöl och en del potatismjöl) i det sista glaset
Blir ju mycket smidigare att dela tårta i trelika dela med en tårtsåg än att skära själv. Har sett receptet "likadelar" på nästan alla bakbloggar som jag följer så det ville jag testa
Tårtbotten, eller anslag som det också heter, kan göras i väldigt många olika smaker och utföranden. Ett sorts anslag görs enligt principen "likadelar" och trots att det känns väldigt enkelt så blir resultatet riktigt bra
Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Börja med att plocka fram 3 st lika stora glas. Sen häller du socker i exakt samma höjd som äggen i nästa glas och lika mycket mjöl+potatismjöl (2 delar mjöl och en del potatismjöl) i det sista glaset
Ägg, socker och mjöl i likadelar samt bakpulver är allt som behövs. Då får jag lika tjocka bottnar som inte sjunker heller och behöver mindre gräddningstid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.