Glutenfri saftig tårtbotten
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g finmald mandel (jag maler min mandel i en elektrisk kaffekvarn i omgångar och med lite potatismjöl i varje omgång )
  • 200 g strösocker
  • 3 äggvitor vispade till hårt skum
  • 65 g smält smör
  • 2½ msk potatismjöl, varav ca 1 msk används till malningen av mandel
  • 1 tsk bakpulver
  • en nypa saltev. några droppe mandelessens (om bittermandelessens används, ta en pytteliten droppe)
  • 65 g smält smör
  • 2½ msk potatismjöl, varav ca 1 msk används till malningen av mandel
  • 1 tsk bakpulver
  • en nypa saltev. några droppe mandelessens (om bittermandelessens används, ta en pytteliten droppe)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.