Botten på " tre lika delar". Jag tar fram tre lika stora glas. Jag använde 8 mindre ägg i det ena glaset, mätte upp lika mycket socker i det andra glaset (Lika högt som äggen ) och
Tårtbotten,. Tårtbotten "lika delar". Tårtbottnar kan man ju såklart göra på väldigt många olika sätt. Det recept jag tycker funkar bäst är "lika delar"
Den senaste tiden har jag varit så trött på den traditionella tårtbotten enligt "tre lika" receptet. Jag har varit sugen på något nytt men inte velat gå allt för långt från "tre lika" principen som alltid ger höga och fina bottnar
Har ni hört talas om tårtbotten på "lika delar". Det här receptet på tårtbotten är utan tvekan det bästa jag har testat och jag gör det så fort jag ska baka en tårta
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”lika delar”. Det är också det bästa sättet för att på ett enkelt sätt anpassa storleken på tårtbotten till så många bitar man vill ha
Tårtbotten smular mindre när den skall delas om den har varit frusen innan. Gräddtiden beror på hur stor tårtbotten är, men viktigt är att inte öppna ugnen förrän efter tidigast 20 minuter för att inte kakan ska falla ihop
Har provat många olika recept och även bytt ut en del mot potatismjöl som sägs göra tårtbotten ännu fluffigare men detta recept är enligt mig det bästa, använder alltid detta recept när jag gör vanlig tårtbotten
Tårtbotten, eller anslag som det också heter, kan göras i väldigt många olika smaker och utföranden. Ett sorts anslag görs enligt principen "lika delar" och trots att det känns väldigt enkelt så blir resultatet riktigt bra
Denna botten blev verkligen superbra. Denna tårta har tre bottnar och så är det blåbärmousse och vaniljkräm emellan och så har jag garnerat med marsipanrosor och hyvlad choklad
Provade ett nytt recept på tårtbotten sent igår kväll. Letar efter den perfekta vaniljtårtbotten som inte bara är god utan också någorlunda lätt att skära i trots att den är luftig och porös
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.