Botten på " tre lika delar". Botten på " tre lika delar". Jag tar fram tre lika stora glas. Jag använde 8 mindre ägg i det ena glaset, mätte upp lika mycket socker i det andra glaset (Lika högt som äggen ) och
Har ni hört talas om tårtbotten på "lika delar". Det här receptet på tårtbotten är utan tvekan det bästa jag har testat och jag gör det så fort jag ska baka en tårta
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”lika delar”. Det är också det bästa sättet för att på ett enkelt sätt anpassa storleken på tårtbotten till så många bitar man vill ha
Tårtbotten smular mindre när den skall delas om den har varit frusen innan. Gräddtiden beror på hur stor tårtbotten är, men viktigt är att inte öppna ugnen förrän efter tidigast 20 minuter för att inte kakan ska falla ihop
Har provat många olika recept och även bytt ut en del mot potatismjöl som sägs göra tårtbotten ännu fluffigare men detta recept är enligt mig det bästa, använder alltid detta recept när jag gör vanlig tårtbotten
Har sett receptet "lika delar" på nästan alla bakbloggar som jag följer så det ville jag testa. Igår bakade jag mina egna tårtbottnar för första gången
En luftig och hög tårtbotten, helt perfekt. Chokladtårtbotten (anslag). Och det är mååååånga som lovordar "3 lika"-konceptet för tårtbotten (anslag) - och nu förstår jag varför
Enklaste tårtbottnarna som går att göra på 10 minuter. Allt du behöver är 4 ingredienser. Ägg, socker och mjöl i lika delar samt bakpulver är allt som behövs
Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, du behöver ägg, socker, mjöl och bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.