4 500 g rödbetor 300 g potatis 200 g palsternacka 2 ägg 1 msk flytande honung 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar rapsolja Getostcrème 200 g getost av chèvretyp 1 dl crème fraiche salt peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
02 Mar. 18. 00. Twitter. Facebook. Lammracks med polkabetor och getostcreme. 0kommentarer. Lammracks som tillagas i ugn blir fantastiskt saftiga, speciellt om du hittar en riktigt fin bit lamm
Ingredienser Portioner. Ger 25 stycken 100 g getost av chèvretyp 100 g färskost 1/2 dl frysta, tinade blåbär 25 crostini 1 dl hackade torkade blåbär Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 5
getostcrème. Servera kotletterna med den varma grytan och getostcrèmen. Smula ner getosten i en bunke. Finriv det yttersta gula skalet av citronen ner i bunken
Sätt ugnen på 200°. Skala och skär rotsakerna i grova bitar, cirka 3x3 centimeter. Skär potatisen i något mindre bitar eftersom den tar längre tid i ugnen
Snyggt, enkelt, underbart. En lyckad kombination. Rödbetor 100 g getost 2 msk cream cheese 2 tsk flytande honung Flingsalt Sparris Tryffelhonung Koka även rödbetorna och skala dem
Servera rotfrukterna med getostcrèmen. Getostcrème. Skär rotfrukterna i långa stavar. Lägg dem i ugnsfast form, ringla olivolja och honung över, salta och peppra
En pumpaanpassad raggmunk. lite mjukare och sötare. En portion. 1 stor potatis1 bit pumpa (eller ta lite mer potatis)1 liten klyfta vitlök1 tsk sesamfröhackad persilja (eller annat grönt)2 nypor salt, peppar1/2 paprikaklick getsostcréme fraichelite honungTimjan å grälökRiv potatis och pumpa grovt och en vitlök fint, blanda ihop med salt, sesamfrö och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.